Sleepy

Tröja - Weekday, Jeansskjorta - use, Byxor - Acne, Skor - Dolce&Gabbana, Hängslen - hemligt

Jag är så fruktansvärt trött för tillfället (klockan är tjugo i fem). Ikväll ska jag som sagt till en vän på lite fest vilket absolut ska bli kul, men oroar mig för att jag ska somna på cykeln på vägen dit. Håll tummarna för att det inte sker!
Tjing

Blue

Hatt - H&M, Solisar - loppis, Lång cardigan - Weekday, T-shirt - Made in the shade, Jeans - Cheap Monday, Skor - Nilsons, Guldig kloring - Scorett, Svart döskalle - marknad (tror jag), armband - H&M

Idag är det fredag, yippi! Snart ska jag bege mig till stan för att inhandla en present till en vän som ska ha lite party imorgon. Ikväll nalkas film och något onyttigt men ack så smaksigt!
Peace

Tar helg

Kofta - H&M (50 spänn!), Skjorta - Reunion, Chinos - Gant, skor - converse

Idag tar jag helg, är nämligen ledig både idag och imorgon - najs! Inte lika najs dock att plugg står på schemat idag, men får väl tänka som så att det bara är 3 riktiga skoldagar kvar för min del någonsin(!) på gymnasiet, något som känns helt ofattbart.
Mors!

Hamnen

Jeansväst - Second hand, T-shirt - Weekday, Shorts - Acne, Väska - Mormors, Skor - Björn Borg.

(Världens konstigaste tumme på sista bilden. Är den bak och fram eller vad är det frågan om?)
Åkte ner till småbåtshamnen och tog lite bilder. Trivs lagom bra nere i hamnen, lugnt och skönt. Idag slutade jag halv tio och cyklade hem för att plugga till mitt sista prov som jag gör om EN vecka, hur sjukt? - en retorisk fråga! I vilket fall öpnnade jag boken och tydligen hade jag, utan att jag visste om det, dödat en spindel när jag slog ihop boken igår. Tydligen hade den krypit in bland bladen för att mysa och sen hade jag slagit ihop boken sådär hårt och bestämt ni vet för att ett "smackljud" ska uppstå. Smackljud, det var något nytt, men antar att ni hänger med på vad jag menar.
Nog om mina historier för nu ska jag ut och springa, och när jag skriver springa menar jag egentligen gå. För det slutar alltid med att jag går och filosoferar istället för att göra det jag ska!
Mors!



Lördag 21 maj

Solglasögon - Ray Ban, Kavaj - Zara, T-shirt - Acne, Bälte - H&M, Shorts - Made in Shade, Skor - Converse, Väska - Gant

Idag har jag bara rört mig på stan och druckit lite kaffe. För övrigt är jag fortfarande lycklig över att jag igår gjorde nationella i matematik C och är därför klar med matten. Kan dock varna alla er där ute som inte läser natur eller annan linje där matte är ett måste, att INTE välja matte C som IV-val. Det är mer än jobbigt. Nu ska jag äta mat och ikväll ska jag bara ta det lugnt. Har börjat ta det lugnt jätteofta nu, känner mig som en gammal man.
Fred ut!

På tiden

Igår så gjorde jag det jag borde ha gjort för ungeför 50 år sedan - köpte min första systemkamera. Alla outfitsbilder nedan är nämligen tagna av min goda vän Felicia som ställt upp och fotograferat mig. Nu står jag dock på egna ben så att säga och kan börja blogga mer på "riktigt". Glad kille!
Svejs felläs!

Enkelt

Hatt - H&M, Brillor - Ett par i högen, T-shirt - Reunion, Hoodie - NN.07, Shorts - Acne, Skor - converse

Megaenkel outfit men lagom skön om man bara ska dra en stund till skolan eller liknande. Ett sjukt bra tips till er som känner att en outfit kan bli "platt" så lägg till lite små detaljer som ringar, armband, en hatt eller en halsduk. Det lilla gör mycket, tro mig.
För övrigt dör jag i skolan för tillfället. Jag har så otroligt mycket att göra att man blir helt trött i hela kroppen. Var ska man börja och vad ska man ta tag i först? Frågor som rör sig i mitt huvud konstant för tillfället. Nu ska jag inte klaga mer!
Simma lugnt, fred ut!

RSS 2.0