.

Har jobbat 14 timmar idag. Öppnar imorgon. Orkar inte skriva. Godnatt. Hejdå.

Besviken

Jag brukar slänga ett öga på idol, dock tycker jag att auditions är roligast. Men tittade på det igår i vilket fall. Som ni vet har jag visat upp en tjej vid namn Amanda Persson innan här på bloggen. Hon är så sjukt grym och hon var helt klart bäst igår. Dock så gick hon inte vidare. Så då frågar jag mig om det svenska folket som röstar är döva? Ska man behöva göra allt själv.... Kul att jag till råga på allt sitter här och försvarar någon jag inte känner.
Sexig, mm I like!

Samlade outfits - del 1 av 3

Tänkte lägga upp en resumé på allt jag haft på mig sen bloggens öppningsdag. Såklart kanske inte exakt alla outfits kommer med. Vissa har jag inte kvar andra kommer falla mellan stolarna så att säga. Men i vilket fall kommer den första sumeringen av tre här ovan.
Over

igår

Hade som sagt en trevlig kväll igår. Dock blev det inte så sent vilket var lite tråkigt. Jag vill som sagt verkligen ta vara på mina lediga dagar men men. Idag är det strålande sol ute vilket är underbart. Därav ska jag upp till staden och träffa två grabbar från min gamla klass för att snacka, ta en kaffe och lite sånt smått gott.
Till något annat, mitt internet är jättesegt nu igen så det tar fem miljoner år (lägg märket till mitt smidga sätt att överdriva) att ladda upp en bild/inlägg. Ska försöka göra det ikväll ändå.
Hej

lite färg när hösten smyger sig på

Hatt - H&M, Tröja - NN.07, skjorta - H&M, chinos - cheap monday, skor - converse, solglasögon - These glory days
-
Mitt yttre för dagen. Gillar att kunna gå i en större stickad tröja utan att frysa men heller inte att svettas som en galning. Så det var precis vad jag gjorde idag. Schemat för kvällen är bara film med några vänner. Ett annat sällskap frågade om jag skulle med ut, men jag är inte riktigt pepp på det. Så chillkväll idag, jag klagar inte. Skriver imorgon. I oktober kommer jag även finnas lite på Devote.com, i deras modehörn. Ska bli skitkul, titta in vettja!
See you mates!

Går upp tidigt

Hej! Har uppdaterat dåligt på senaste tiden. Sorry för det. Igår hade vi en så kallad vipkväll på jobbet och därför jobbade jag 11 timmar på rad. Fanns ingen tid till att skriva. Idag och imorgon kommer jag att vara bättre. Dels för att jag har lite fritid och dels för att imorgon är jag heeeelt ledig. Eftersom jag fick min efterlängtade lön igår hade jag tänkt gå en runda på storstaden idag och checka läget. Eventuella köp, vilka kommer att ske, visar jag snarre mina vänner. Nu ska jag äta frulle, frulle måste vara den fulaste förkortningen på ett ord. Låter riktigt skånskt. "ah ska him nu och äta frulle". Fan vad jag babblar. Skriver sen.
Tjena
Måste ha dessa brillorna. Snygga som satan.

Småslantar

Ni alla vet vad det svenska märket Eton är för något? Om inte så tillverkar dessa skjortor, bra plagg också. Köper näst intill alla mina "fin"skjortor där. I alla fall så hade företaget någon sorts event där skjortot såldes till vardagsmänniskor. En helt vit skjorta såldes för makalösa 45000 dollar - motsvarar 292500 svenska kronor!
Jeansmärket Levis sålde ett par jeans på aktion. Högstbjudande var en japan som valde att spendera 60000 dollar på ett par jeans - motsvarar 390000 svenska kronor!

handfull

Känns som jag har kollat Tv hela dagen lång! Imorgon jobbar jag 09-00 - 18.00, så ni lär höra av mig först efter det. Ska försöka slänga upp dagens och även en ny ring jag ska hämta in the morning - yeye. Nu säger jag godnatt och hej!
old pic

lite barn och så

Mina kusiners barn. Inte med varandra då såklart. Bilderna är tagna denna sommaren under ett bröllop. Dessa tre små troll är så förbaskat busiga och roliga. Gulligulli!
Hejsvejs

Hej

Jag lever. Ska på ett möte ikväll så hinner inte göra fler inlägg. Tänkte dock meddela att på söndag ska jag göra rensning bland mina kläder ifall ni vill veta. Tänkte sälja allt jag inte använder mer. Och det är en hel del vill jag lova. Alla snobbkläder som jag hade i början av gymnasiet används aldrig. Har inte den stilen mer, så det ska bort. Även allt som är för litet/förstort/sånt jag aldrig använt ska försvinna. Tänkte lägga upp det här och även på facebook! Så håll utkik!
Säljer jag allt kanske jag har råd till denna snygga skapelse.

trötter

Är väldigt, väldigt trött nu. Ändå vill jag hitta på något. Mest för att jag vill utnyttja alla timmar på dygnet. Får den känslan ofta. En rastlös känsla som säger till mig att jag inte tar vara på tiden. Jag verkar vara den enda som får denna känsla i hela Malmö. Förmodligen inte, men ja, ni fattar! Nu ska jag sluta gnälla!
Tjena

5 saker om mig

  • Jag tror inte att livet har någon egentlig mening.
  • Ordspråket "skönhet kommer inifrån" är helt felaktigt. Utsidan ger insidan en chans.
  • Hatar verkligen människor som fjäskar. Ännu värre när dessa "fjäskisar" tror att ingen märker det.
  • Jag gillar verkligen att inspirera människor. Dock ska det tilläggas att gränsen mellan inspiration och copycat kan vara hårfin. Så när jag letar inspiration aktar jag mig noga för att bli någon annan än mig själv, så att säga.
  • Jag blir nästan aldrig nervös. (förutom innan prov)

edita vilkeviciute

-
Edita Vilkeviciute för Vogue. Hon har ju sjukt snyggt ansikte och är bara 22 år gammal. Men är det bara jag eller är inte hela plåtningen sjukt tantig...
See you

Hiss och diss kanske?

HISS


Hippiestilen. Det är så sjukt snyggt, dock endast på rätt person!
-
DISS

När det blir helt för mycket. Detta är en kille från Milano. Visst får man klä sig hur man vill men finns det inte en gräns? Många tjejer går inte ens i de skorna han har slängt på sig. Så nää, inte helt ok!

Hatar detta blåsväder

Basker/hatt - Gant, skjorta - Acne, tröja - H&M, Jeans - Tiger, skor - Acne, Klocka - Tissot, Bil - Volvo(fyndigt)
-
Fattar egentligen inte varför jag valde bild nr2. Vinden har blåst till min lugg så den ligger som en jävla potta och min bil står verkligen MITT i bakgrunden. Detta och fler små detaljer gick mig verkligen på nerverna när jag tog dagens idag. Resultatet blev att jag slängde mina solglasögon (som jag egentligen skulle haft med på bilderna ovan) rakt i marken så dessa gick i kras - nu ångrar jag mig. Men jag har väldigt kort stubin, vilket många aldrig märker. Blir oftast inte arg på andra eftersom dessa alltid har fel, och jag har rätt, så vad finns det att bli arg över, nananana! Den ni! haha. Skämt och sido. Ses snart igen vänner!
Tjo flöjt

Grym tjej

15 bast. Helt okej.

Sit and shut up

Hatt - American store, Kavaj - H&M, shorts - Acne, skor - H&M
-
Lite soldat över mig idag. Fick sluta tidigare så komponerade snabbt ihop en snittsig liten klädsel. Jag diggar min höga hatt fet mycket. Den får mig att känna mig ståtlig. Som när man var liten och hade pistoler med knallskott ni vet. Den som kunde skjuta flest knallskott på raken utan att behöva byta "längen där skotten satt" var liksom ståtligast. Så känner jag, nördigt värre.
Tjarrå

När vädret inte tillåter en att gå ut och ta bilder

Mina sexiga händer.
Idag har jag känt mig lite halvsjuk, vilket jag även gjorde förra veckan. Bara för det ska jag lägga mig nio idag och det är inget jag bara skriver, utan kommer faktiskt krypa till kojs då. På torsdag ska jag ta en dagens klädsel med mina nya skor. Imorgon hinner jag inte. Ska även försöka fixa fram en apkul video på mig och en vän när vi körde bil här om dagen. Håll tummarna.
Över

en ledig dag

Var i stan med My idag och åt glass. Hade med min stora kamera och när jag ska ta foto upptäcker jag att jag inte har minneskortet i utan att det sitter i datorn. Då blir man lagom lack! Idag har jag som sagt varit ledig, vilket varit så grymt skönt. Varför kan det inte bara regna pengar? Varför ska man slita för att leva. Nu när jag tänker efter är livet rätt så enformigt. Jag vägrar att låta detta fortgå. Nu ska jag resa, infact, ska kolla på resor nu bara för det och fly detta land. Då säger vi så!
Fred ut.

eko

Idag blev jag sådär farligt impulsiv när jag gick förbi SpiritStores, vilket ledde till att jag gick in i butiken, såg ett par skor, såg en skjorta, tänkte mig inte riktigt för, gick till kassan, drog mitt kort. Nu har jag inte mycket pengar kvar denna månaden. Får leva utra-sparsamt. I alla fall är jag fett nöjd med mina två köp! Här har ni:
Skjorta från Acne
Skor från Acne

Förbluffad

Den lilla tjejen jag skrev om i föregående inlägg ni vet? Jag kollade upp henne lite utförligare. Hon heter Thylane Lena-rose Blondeau. Helt ofattbart att hon är tio år. Här kommer lite av hennes karriär. Tycker detta är så sjukt coolt.
Diggar!
Nu drar jag på kräftskiva.
Hej!

stjärnskott?

Denna lilla franska barnmodellen är 10 år gammal. Känns lite som att hon kommer bli ganska framgångsrik i äldre dagar. Lagom najs att ha sin framtid "säkrad" i den åldern.

ring

Skulle ut och käka med jobbet idag, men mår lite dåligt så stannar hemma. Måste vara kry imorgon, för då väntar mer jobb. Känner mig så sjukt duktig när jag tar dessa vuxna beslut.
Tjing

som ett träd


Hatt - H&M, jacka - NN.07, lång cardigan - weekday, T-shirt - Acne, Byxor - NN.07, skor - H&M, kors - MQ, "Ring som går över hela fingert" - JC

Var på stan med My efter jobbet idag. Hittade hatten, ringen, en skjorta och en tröja. Väldigt nöjd. Snart ska jag äta middag med några vänner och sen bums i säng. Är redan trött som tusan. Har länge funderat på att lotta ut ett par Jeffrey Campbell här på bloggen nu när jag jobbar. Tycker dock att det är för tidigt så kommer att vänta lite med det, har en besöksnivå som jag vill nå först. Men vi får se.
Peace

Helt OK!

Har hittat en ny fru. Tjejen i förra inlägget får vänta. Ovan är något av det vackraste jag sett.

Sent

Bloggar sent varje dag nu för jag jobbar till sex. Av den anledningen kommer inte dagens klädsel heller. Men ska fixa det imorgon eller på torsdag!

En dag blir en annan

Gilla!
Idag när jag åkte hem från jobbet så satt det en kille på bussen. Han åkte liksom baklänges så jag såg ju honom hela tiden. Och helt plötsligt började han klättra runt på bussen och hänga i stolpar och sånna gummahandtag i taket. När han klättrat klart gick han och satte sig som en apa i sitt säte. Alltså med fötterna på själva dynan och armarna hängandes mellan benen. Jag borde faktiskt filmat, men blev så tagen av hela situationen. Outfit imorgon!
Klart slut

Så kan man se ut

Riktigt enkel klädsel idag.

strike a pose

Åt frukost idag med två vänner. Efter maten gick vi in på H&M och där ballade det helt enkelt ur. Lykke en vän till mig plockade på sig det fulaste hon/vi kunde hitta och gick sedan och provade detta. Jag agerade som fotograf. Nedan ser ni ett enastående resultat. Några bilder är suddiga. Förklaring? Jag skrattade så jag skakade eftersom folk stod och tittade, men framförallt för att detta är precis min humor! Njut:
Klassisk färglad kombo!
All over the floor
Touch me
Chill´N
Vinka till dig själv sexy schoolgirl
Andra kollektionen by Robin and Lykke, feat Babyjojjo
Classy
Vem kan motstå?
Hatten vilar på huvudet likt en uggla i natten.
Vogue

Thomas Sabo

För er som inte visste det har jag fått jobb på Thomas Sabo. Deras smycken är enligt mig übersnygga och de har på senare tid börjat göra saker till killar också. Här är lite av mina favoriter som jag tänkt skriva upp på "att köpa listan". Dock har jag omöjligt råd att lägga beslag på allt samtidigt.
Döskallarna är två ringar som är ett måste. Svärdet ska hängas i ett läderarmband som jag redan har och den döda tjuren ska hängas i en läderrem runt halsen. Gilla - check!

PÅ taket

kavaj - zara, halsduk utan ände - zara, T-shirt - zara, jeans - diesel, skor - converse, klocka - Tissot, solbrillor - Carrera

Körde en enkel outfit idag. Inga större konstigheter. Var för övrigt på stan idag efter jobbet och la vantarna på ett par riktigt snygga handskar nu till hösten. Gillar verkligen höstens kollektioner. Najs som satan. Idag är det fredagkväll, vilken inte ser ut att bjuda på allt för mycket. Jobb imorgon igen men är ledig på kvällen. Då är det fan dags att ha lite roligt. Hörs senare eller imorgon!
Over and out

Kom till papa

Outfit imorgon peaps!

RSS 2.0