nästa - sängen

Hej! NU är jag hemma. Efter ungefär 5 timmars bildfärd. Snacka om att man är mör i kroppen. Men fy satan vad kul vi har haft. Träffat massa nytt folk och varit med om helt nya upplevelser. En helg var på tok för kort tid att dra iväg. Imorgon ska ni få massa bilder, har tagit rätt många på själva landskapet, för det var så jäkla fint där. Så, som sagt, imorgon är jag back on track!
see ya
smakprov

förlåt

Sorry sorry för dålig update. Men kan inte blogga härifrån. Kommer hem imorgon. Då jävlar ska det levereras bilder!

frulle

Tog och åt mig en stabil frukost idag. Jag ska ju till Bovall och stanna där över helgen. Tror Bovall ligger lite utanför Göteborg! Jag har massa att fixa innan dess, men kommer ge er en outfit innan jag åker. Som sagt följer min stora kamera med och det kommer tas massor med bilder. Tyvärr får ni nog dem först när jag kommer hem. Men den som väntar på något gott, right?
See ya

tjugo minuter över tolv

Hejhopp! Läget idag? Med mig är det finfint, tackar som frågar! Tänkte bara visa att jag lever, för igårkväll var det knappt alltså. Fick sån megahuvudvärk, vilket jag nästan ALDRIG får. Men nu kom det som ett brev på posten. Idag ska jag jobba på Friday´s. Tänk, att jag inte ens är anställd där, alltså anställd anställd med fasta tider och så. Trots detta jobbar jag typ 2-3 gånger i veckan! Börjar i vilket fall fem men måste ju vara där fyra eftersom man ska beställa mat och så! MM, mumsigt. Nackdelen med jobbet blir att endast ett ynka inlägg skrivs idag!
Men vi ses imorgon!
En bild i mindre format än vanligt från festen "black&white" förra lördagen. Eftersom mina vänner uppenbarligen vet att jag bloggar tyckte folket att det var passande att göra sin tolkning på en typisk "bloggpose". Här har ni en liten del av resultatet! haha

Ut och spring

Hatt - H&M, T-shirt - New Yorker (som jag klippt upp i halsen eftersom den från början satt som en krage), shorts - Tommy Hilfiger, skor - Nilsons, väska - Gant, klocka - Tissot, ring - weekday

Varit på stan med min lilla mamma idag och handat lite grejs. Nu sitter jag bara här hemma och svär åt mitt internet samtidigt som jag dör av hunger och är så sjukt trött. Klaga mera kanske? Nä, men man får ha sympatidagar för sig själv också, right? Tänkte berätta att på fredag åker jag till en väns sommarstuga, vilken ligger på ett ungefär 40 mil härifrån kanske? Oj, oj, snacka om att vi ska ha det kulit. Kameran kommer att följa med så ni indirekt kan hänga med på äventyret. Ha en skön onsdag!
So long peaps

Internetproblem

Det är som så att mitt internet knappt funkar efter någon konstig händelse igår med elen etc. Det går sååå sjukt långsamt. Tar 100 år att ladda upp en bild. MEN jag ska trotsa omöjligheten och lägga upp outfitbilder idag. Igår jobbade jag som sagt enda till 03 (jobbade över), vilket resulterade i att jag var vaken i 21 timmar. Snacka om att kudden var skön när jag kom hem. Idag blir det mörligvis stranden eller något annat skoj. Vi hörs senare!
En halvbra gruppbild från vår bal 2011. Bra tider! Om ni inte hittar mig står jag i mitten, såklart. hoho

5 saker

Fem saker ni inte visste om mig.

Jag kan lösa Rubisk kub

Jag älskar att prata ofta och mycket

Jag är absolut tondöv

Jag kan göra en handvolt

Jag blev nyss inringd att jobba på Friday´s. Ska börja 18.00 och klockan är nu 16.37. Känns sådär. Ganska underförstått att jag inte skriver mer idag.

Simma lugnt mates!


Uppe med tuppen

Har redan varit uppe i ett par timmar eftersom jag skulle ett litet ärende rätt så tidigt. Det är verkligen underskattat att gå upp tidigt. Lagom najs att titta ut genom fönstret och mötas av solen. Morgonsolen är enligt mig något av det bästa med sommaren.
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, hade velat dra ner på stranden men ingen verkar vara pigg på det. Aja, något hittas väl på. Tänkte lite senare ge er ett inlägg om fem små skojsamheter ni inte visste om mig. Ska bara fråga mig själv vad jag ska skriva, haha.
Hörs!

Gråskala

Jacka och tröja - weekday, byxor - tiger, resten vet ni vad det är vänner.
Mitt rastlösa humör har vänt, till det sämre. Är bara sur varje minut nu känns det som. Skriver mer ikväll, för jag kommer nog inte lämna rummet. Ni på bloggen får vara mitt enda sällskap.
Svejs

Cold

Hallå där denna måndag. Jag är på jättekonstigt humör idag. Är liksom rastlös men har ändå inte orken att göra något. Precis så känner jag. Dock måste jag upp till stan idag för att göra några ärenden men annars är livet lite småtråkigt. Så pass tråkigt att jag börjat följa 7th Heaven varje morgon...Om ett par timmar får ni mina kläder, fan vad höstig jag är idag. Så ska det INTE vara i juli.
Jag skäms och det borde jag göra.

24 juli

NU är jag hemma och ska inte lyfta ett finger på resten av dagen. Denna helgen har varit fulländad. Inte en minuts vila. Men nu, nu väntar sängen på obestämd tid! Till något helt annat, vad är det för jävla väder? Det brukar vara högsommar denna tiden på året, men vad har vi fått. Ett slaskigt regnoväder dag ut och dag in. Lönt att köpa massa shorts liksom. Nej, inget mer klagande nu. Imorgon kommer kläder i massor upp på bloggen, så titta in då för idag har jag inte erbjudit mycket här på sidan.
Slut
Nästa dagens outfit kanske?

Jag lever, med nöd och näppe

Satan i gatan vilken kväll igår. Det var så sjukt roligt, idag, mindre skoj. I alla fall vaknade jag nyss och blir hämtad om 30 minuter för att åka och äta middag i smygehuk. Full rulle hela denna helgen, jag gillar. Kameran följer med till smyge så tänkte knäppa lite bilder för det är hur fint som helst där nere.
Jag vill också skriva att det som skett i Norge borde aldrig fått äga rum.
Over

3 snabba

Resultatet ser ni här. Nu kilar jag, trevlig lördag gott folk!

....

Jag blir så trött! Ni vet ju att jag söker jobb i klädesaffärer. Än sålänge har jag inte fått något men har gått på några intervjuer. Visst det är ju bra att man ens får komma och prata personligen med chefen. Det roliga är att jag ALLTID kommer till den sista och avgörande intervjun men lyckas ALLTID snubbla på mål-linjen. Chefen väljer alltså att anställa min "motstånadre". Detta gör mig sååååååååå fruktansvärt trött. Är bara tvungen att skriva av mig lite här, så det får ni stå ut med vänner. Mitt partyhumör sjönk precis drastiskt!
Adjö
såhär trött blir jag

På gräset

Barn på filten
Hallå i stugan. Det blev inte så mycket bilder igår. Detta för att jag hade den lilla kameran och allt blir mycket suddigare på den när man fotar utan blixt. Så bättre lycka nästa gång. Idag ska jag som sagt på middag/fest hos en vän. Temat är black&White. Jag hade tänkt klä mig helt i svart, för använder jag vit kommer jag få 500 fläckar. Min svarta klädsel kommer visas senare idag. Tills dess, ut och gå en runda, det är ju stålande sol, haha, hör min ironi!
(Cowboyhatten är inget seriöst)
Över

11.04

Tjabba! Hur mås det idag? Med mig är det bra, so far, väntar bara på att någon tråkig uppgift ska dyka upp. Om det INTE sker så ska jag träffa ett tiotal vänner idag för att äta "brunch" och dricka lite öl/drinkar om man vill det. Så det ser jag absolut fram emot. Det är sånt här jag aldrig kunnat göra innan eftersom jag har prioriterat skolan före allt kul! Men nu när studenten är tagen kan livet börja. Eftersom jag kommer vara borta hela dagen blir detta nog mitt enda inlägg! Som kompensation får ni massa bilder imorgon.
Klart slut.
Gissa vart bilderna kommer ifrån..

What a nerd

Har något att bekänna. På mitt rum står ett xbox 360. Dock så använder jag nästan aldrig det. Har kanske tre spel. I alla fall så när jag var på mobilia idag införskaffade jag mig ett fjärde. Nämligen Harry Potter. Jag var ju bara tvungen att testa nu när alla filmerna är "släppta". Det roliga var att jag förväntade mig att tröttna lika snabbt som vanligt på TV-spel. Ack så fel man kan ha, för jag är helt jävla hooked! Må jag klara spelet snarast så mitt liv kan fortsätta, haha. Nu ska jag ge mig ut i regnet..
Hej!
Att jag ens lägger ut dessa bilder....

It is green

Tröja - Gant, shorts - H&M, skor - playboy

Joo, ni läste rätt, skorna kommer från ett märke som heter playboy. Personligen tycker jag att namnet är lite halvtaskigt, men det är väl en smaksak. I vilket fall så hittade jag dessa skorna i garderoben idag. Hade helt glömt bort att de existerade. Fler sånna överraskningar tack! På tal om skor. De kornblåa dojjorna i föregående inlägg köpte jag när H&M hade sitt sammarbete med Lanvin.
Annars idag då? Jag har bara varit på mobila med mamma för att hjälpa henne handla blommar. Kul...
Simma lugnt

Mina vänner

Jobbigt
Tjabba. Idag har jag haft en sjukt bra dag. Har suttit med vänner och ätit japansk mat och snackat. Efter tiosnåret drog vi ner till Ribban och mös (myste?) på bryggan. En skitbra onsdagkväll helt enkelt. Imorgon är jag ledig så vi får se var jag hamnar och vad jag hittar på för skoj. Outfitbild kommer i alla fall, men det är nog det enda som är planerat. Jaja, vi ser imorgon.
Fred ut

Upp och iväg

Tjenixen. Hinner inte skriva så mycket nu på morgonen eftersom jag ska vara borta tolv. Efter det möter jag upp en polare för att handla present till en av mina närmsta vänner som ska ha fest på lördag. Temat är black&white, så får kanske införskaffa mig något snyggt också! Nä, nu måste jag kila, skriver igen i eftermiddag!
Höres.
Sjukt nöjd med mina skor. mihihi

Svar

Lever du ett lyxliv? Om jag lever ett lyxliv? Absolut inte. Jag lever ett ”vanligt” liv. Dock försöker jag göra vardagen lite mer spännande.

-

Bor du hemma? Ja, men vill gärna flytta!

-

Vart handlar du mest? Oj, det är ganska olika beroende på vad jag ska handla och under vilken tid på året. Men är svag för weekday, H&M har ju det mesta och Spirit är bra.

-

Vem är den bästa designer enligt dig? Alexander McQueen!

-

Är det jobbigt att skriva om mode, asså i och med att det inte finns så många killar som gör det så det känns tjejigt? Verkligen inte. Jag har alltid gått min egen väg och struntat i vad folk tyckt eller tänkt.

-

Vem är dina bästa vänner? Den frågan vill jag helst inte svara på i och med att jag har vänner som jag känt hela livet men inte umgås med lika mycket som med andra jag inte känt mer än två år.

-

Läser du andra bloggar? Faktiskt rätt dålig på det. Om jag läser någon blir det Felicias och Lisas!

-

Hur mycket pengar lägger du på kläder varje månad? Förr i tiden då jag älskade att handla i dyrare affärer var ibland summorna ganska sjuka. Idag har jag blivit bättre på att hålla i pengarna. Så kanske 2000-3000 i månaden.

-

Använder du smink? Nej, behövs det eller? haha

-

Hur mycket redigerar du dina bilder? Inte alls mycket. Jag lägger bara till olika lager, fixar ljuset och sånt simpelt.

-

Har du varit tillsammans med Ellen Holst? Oj, blev lite chockad av denna frågan. Men nej, vi var aldrig tillsammans.

-

Vad gör du utanför bloggen? Jobbar, planerar lite resor och mina framtida studier. Gud vad tråkigt det lät, men det är sanning!

-

Tittar du på TV, så fall på vad? Japp, det gör jag. Jag är riktigt svag för Big Bang Theory och How I met your mother.

-

Är du singel? Yes

-

Vad är så speciellt med hattar tycker du? MYCKET syggare än kepsar och skitbra om man inte orkar ha gegga i håret.

-

Vad lyssnar du på för musik? The Script, Coldplay, Gavin Degraw, Rihanna.

-

Vad har du för kamera? Nikon D3100

-

Hur bestämmer du dig för vart du ska ta dina outfitbilder? Det bruk

ar jag inte direkt bestämma mig för utan det bara kommer när jag är ute och har kameran med mig.

-

Har även fått några frågor på engelska - svaren kommer här: (questions in english)

-

Who your inspirations are when you usually get dressed, if you have? I love this funky style mixed with casual thinking, but I do not have a specific person or such that inspires me.

-
When you started to know better your own style? This happen recently. I found myself and my personal style two years ago. The reason most have been that my interest in fashion increased.

-
If everyday you choose your outfit when you just get up or you do it the previous day? I choose my outfit when I wake up. If you ask me you shouldn´t think too much when you get dressed.

Mitt senasta kap

Snabbis

Tjabbahej! Tänkte bara säga godmorgon. Om 1 timme ska jag jobba igen, herre min Jesus. Får ju ingen rast och ingen ro. Dock så är jag bara borta typ 4 timmar. Uppdaterar när jag kommer hem igen. Och ikväll ska jag se den sista Harry Potterfilmen. Det kommer bli najs. Men tills dess, ut i solen med er!
Säs
Nä men putti, så söta små trollkarlar.

mitten av juli

"Tygstycke" - nelly.com(tror jag), T-shirt - H&M, shorts - Acne, skor - din sko, brillor - These glory days, klocka - Tissot

Förlåt, förlåt. Men svaren på frågorna kommer imorgon, för jag måste jobba natt idag, fick reda på det nyss. Därför blir tiden lite knapp som ni säkert förstår. I alla fall sprang jag runt på stan idag. Hittade en apsnygg tröja som jag tänkte visa imorgon. Blir nog inte fler inlägg idag så ha det fätt.
Peace

Old

Förhoppningsvis klär jag mig såhär när jag blir gammal. Så jävla coolt! Smäller av, haha. Nu ska jag upp till stan och handla lite kläder tror jag. Känner hur jag börjar bli rastlös. Ikväll kommer svaren på frågorna - som lovat. Tills dess får ni ha en skön dag vänner.
Out

bedtime

Tröja - MQ, jeans - Tiger

Gillar denna tröja skarpt eftersom den i "verkligheten" liknar en rustning. Tummen upp för det! Nu ska jag snart bege mig hemmifrån. Ha en trevlig söndagskväll mina vänner.
Done

Redo

Har nyss stigit upp efter 13 timmars sömn - så skönt. Idag är det ju strålande väder, eller inte. Jag som verkligen var pigg på att gå ut och ta foto! Men men, gällande frågstunden så kommer jag ge er alla frågor och svar imorgon! Så snart är väntan över. Har dock börjat kolla över materialet och era tankar och frågor ser bra ut - kul! Ikväll ska jag hem till Lotta, för hon har lovat att baka en kaka till mig. Tänkte vara där så tidigt som möjligt så jag kommer före alla andra, (just för att kunna äta så mycket som det bara går). Hagalen, japp!
Har även under dagen legat och kollat på höstens och vinterns trender. Här kommer fyra bilder som fastnade extra mycket!
Salvatore Ferragamo
Marc Jacobs
Nicolas Guerin
DKNY

Bröllop för fulla muggar

Hejsan svejsan i lingonskogen. Har precis kommit innanför dörren efter att ha varit på bröllop. Det var min kusin Stefan som gifte sig. Har ätit massor med gott och tagit cirka en miljon bilder. Ångrar mig lite att jag tog så pass många foton i och med att släkten vill ha dessa bilder på usb sen. Så långt är allt jättelätt. Men eftersom jag är lite nördig vill jag redigera bilderna först, yeah right, det kommer jag aldrig att palla. Så får se hur det blir med den biten. I vilket fall skulle jag egentligen iväg nu men vem har orken liksom? Varit full rulle hela dagen. Så stannar hemma med er (som också är hemma). Som smakprov får ni en bröllopsbild på de nygifta här nedan, men tänkte langa upp lite fler om ett par dagar.
Pling

10:20

Hatt - gammal, jacka - NN.07 (älskar den), tröja - weekday, jeans - diesel, skor - converse, väska - H&M

Bildbomb

Sjukt jävla fula..
högt
Det ekar över alla taken
Fula paret, hihi
'
Nej, vi är inget par.
Kysser Helsingborg adjö.
Söta
Hejdå
-
Som ni vet var vi på resa genom Skåne idag. Vårt mål är att ha besökt alla "större" städer i Skåne innan september. Vårt första stopp var Helsingborg - riktigt mysigt. Vi gick runt på stan en runda innan vi tog en lunch. Efter det bestämde vi oss för att bara välja ett slumpmässigt tåg. Denna tanke vågade vi inte riktigt fullfölja men djärva som vi är bestämde vi oss för att besöka Bjuv. Och jag säger då det, är det någon av er som planerar att göra en visit där - tänk om! Det fanns inte ett skit. Vi satt bara och väntade på stationen för att ta tåget tillbaka. Fler resamål blev det tyvärr inte för denna gången. Men det går fler tåg, bokstavligt talat - hoho.
Kläderna jag har på mig kommer som outfitbilder imorgon. Nu ska jag träffa vännerna på bilderna ovan, igen..
Simma lugnt

På vift

Hej mates! Gissa vart jag är påväg. Eller ja, det vet ni nog redan. Skånerunt idag ju! Så nu sitter jag och tre vänner på bussen mot okänd destination. Vi kommet ha så jävla kul (hoppas jag). Jag har kameran med mig=kommer fota massor. Hörs senare sexbombar. Later

Lite old stuff

När jag gick i ettan på gymnasiet gjorde jag ett jobb för Hansa - jag var såååååå stolt! haha
Jaha, så det var såhär man skulle redigera sina bilder för ett par år sedan. Det ser ju faktiskt sjukt realistiskt ut...
Färgade mitt hår brunt/nästan svart. Det var naaaaaaaaaaaajs!
-
Har ungefär ett ton med gamla bilder på min stora dator. Tänkte göra ett album och sedan ett inlägg kallat "livet". Detta inlägg ska innehålla alla sorters bilder ni kan tänka er under de senaste sju åren av min livstid. Det kommer bli grymt, fast också groteskt. Idag ska jag jobba till 02.00 och imorgon blir det Skånerunt. Hoppas jag är pigg när tåget går!
Fred

Path

Tröja - Gant, shorts - Acne, skor - converse

Har precis tryckt i mig massor med thaimat. Hade lätt kunnat äta mer, om det funnits något kvar. Har även hämtat min cykel idag som hade punktering. När jag kommer dit för att hämta den är hela hjulet bytat. Så det blev ju helt klart dyrare än förväntat. Ogillas!
Vi hörs imorgon då det förhoppningsvis dyker upp lite vardagsbilder!
Hey

Lite fräsiga pics

Källor: Google, Vogue Nippon och Knightcat

hoppsan

Tänkte dra en snabb historia angående idag. Jag och fyra vänner bestämde oss efter mycket om och men att dra till Dalby stenbrott. Till sist kom vi iväg, tråkigt nog skulle resan bli längre än förväntat. Vi hittade alltså inte dit. Efter låt oss säga 3 felkörningar såg vi en skylt där det stod "stenbrott". Måttligt glada svängde vi in där och en av oss säger - "yes nu känner jag igen mig". Frågan är vad som var bekant med stenbrottet vi kommit till eftersom vi kört till ett aktivt stenbrott. I ren sorg tog vi bilden ovan. Som ni kan se var inte vädret heller på vår sida. I alla fall begav vi oss ut på vägen igen och då, DÅ säger en annan i bilen att denna vet i princip var Dalby stenbrott ligger. Kunde man inte klämt fram det tidigare kanske? Så hittade vi dit? Ja, det gjorde vi, dock blev visiten kort eftersom regnet började vräka ner precis när vi kom fram - bokstavligen. Hoppas er förmiddag varit aningen bättre än min.
Hörs sen!
TJING

Dagen som aldrig kommer glömmas

Fick en liten nostalgisk känsla idag angående studenten. Fy fasiken vad kul jag hade. Ni som har det framför er - jag blir så stört avundsjuk. Ni som har upplevt studenten vet vad jag talar om. Ingen är på dåligt humör, alla är vänner och alla är så jävla lyckliga. AHH, vad jag vill göra det igen.
Idag är det dock en helt vanlig dag. Ikväll ska jag ut med mina vänner. Känns lite märkligt att dra ut på en måndag, men någon gång måste vara den första. Slänger upp min klädsel för ikväll imorgon - lovar!
Nu ska jag äta lite frukt och vila.
säs

Yellow sun

Blev lite trötter i ögat av att fota. Hittade en "skön" viloplats.
Tröja - Solid, Hängslen - Ullared (helt sant!), shorts - H&M, skor - Björn Borg

Outfitbilder från tidigare idag som jag lovade att slänga upp. Så här har ni mig ute på fältet. Just nu sitter jag och trycker in nötkräm i huvudet, så jefla gott! Mitt hus ska bestå av nötkräm. Jag har också lovat ett inlägg ikväll men har lite att stå i idag men ska verkligen försöka. I annat fall kommer det imorgon. Sen på tisdag (förhoppningsvis) ska vi (jag och vänner) åka Skåne runt. Satan i gatan vad ni ska få bilder då. Men idag är det inte tisdag så vi kan bara tänka oss resultatet tills dess.
Ha en kickass söndag nu friends!
Done

TYp sämst i världen?

Jag vet, förlåt för att jag har uppdaterat som en snigel de närmsta dagarna men har faktiskt haft full rulle hela tiden. Allt från att jobba till att hinna med vänner och familj. Jag ger er här med mitt ord på att mina kameror ska följa med mig vart jag än går!
Idag är det söndag. Visste ni att när jag studerade var söndagar den absolut mest fruktansvärda dagen jag visste. Hade alltid så sjukt mycket plugg. Många känner säkert igen sig i denna söndagsångest. Anyway nu ska jag pysa iväg, trots att jag egentligen inte orkar. Känner mig som en smutsig död firre!
Lev nu livet allihopa! Ikväll kommer en outfitish och ett annat litet inlägg under eftermiddagen.

a mix

De fyra första bilderna att snodda från Felicia och Ellen - förlåt för det, men jag glömde min kamera hemma, klantigt. I alla fall var kvällen hos Felle skittrevlig igår, så det tackar jag verkligen för. Idag har vi solat och spelat fotboll. Som ni kan se fick en olycklig jävel av oss hämta bollen i ett hav av nässlor. Den sista bilden bekräftar verkligen att det faktiskt var ett hav av just nässlor. NU ska jag cykla till jobbet, slutar 03.00, men kommer säkert få jobba över - jippie!
Fred

smakprov

Kommer lite svar på frågor, vissa av er har mailat medan vissa har skrivit i kommentarsfältet.

  • Är dina väggar är så smutsiga som på bilden nedan i verkligheten? – Svar nej. Jag använder olika layers i photoshop för att fixa min bilder, vilket jag även gjorde med ”sängbilden”.
  • Varför gillar du att göra dig ful? – haha, jo, men jag tycker man ska bjuda på sig själv och inte alltid vara stenseriös och tråkig. Du får ingen andra chans att göra ett första intryck. Ta hellre stor plats än liten i alla lägen!
  • Jag har fått en fråga på engelska i mitt kommentarsfält, så tänkte svara på den. The question was if I have a girlfriend? – My answer is no.
  • Rätt många har frågat om vilken film jag varit med i. Detta eftersom jag skrev det i inlägget ”smygfakta” – Filmen är en Wallanderfilm och ”underrubriken” är indrivaren.
  • Vem tar mina bilder egentligen? – Det gör oftast min mamma. Om inte så är det vänner som ligger bakom detta. De första outfitbilderna som visats innan inlägget vid köp av min systemkamera, är det Felicia som tagit.
  • Var jobbar du om du slutar 02.00? – För tillfället jobbar jag på T.G.I Friday´s på Lilla torg. Dock är detta bara tillsvidare i och med att jag förhoppningsvis kommer att få heltidsjobb i en klädesaffär i september.
  • Har du några syskon? – Nepps, det har jag inte.
  • Vad inspirerar dig? – Tror jag svarat på detta innan. Men klimatet och många gånger får jag olika idéer när jag lyssnar på musik.
  • Hur lärde du känna Felicia? - Vi gick på samma skola (både Petri och Linnéskolan), men det var under Petritiden som vi började umgås som mest. När vi gick på Linné kände vi inte varandra alls.
  • Vad vill du åstadkomma med din blogg? – Inspirera andra!
  • Ditt favoriplagg? – Jackor och skor.


Ser att ni har mycket frågor redan och jag har ju lovat en frågestund, så får väl ta tag i det snarast mina vänner. Under tiden, fortsätt fråga om ni känner för det. Som ni ser krävs det inte en konkret frågestund för att jag ska svara på det ni undrar!

Nu ska jag göra mig i ordning. Ska hem till Felicia idag och fira att hon har fyllt år. Kommer säkerligen bli supertrevligt. Ha en fet fredag!

Hörs imorgon


Kuta runt

Träffade en gammal vän som jag inte sett på jättelänge. Vi hade skoj. Som ni ser.
Ledsen min
Sitter på toa
Hatt - H&M, Tröja - Reunion, shorts - Gant, skor - converse, väska - H&M, Brillor - Carrera, smycken - marknad, JC

De sista fem bilderna är nog mer acceptabla än de två första. Hoppas ni håller med. Idag ska jag göra absolut ingenting. Eller jo, ska sitta och svara på lite frågor från er, vilket jag kommer slänga upp här imorgon. Som sagt står det inget alls på schemat nu mer än vila. Jag jobbade 11,5 timme igår så är kanske mör i kroppen.
Hej!

Ett sånt där utfyllningsinlägg

Om sanningen ska fram älskar jag att göra mig ful. Ni ska se min facebook. Hälften av alla bilder är rena rama cirkusen! Å andra sidan tycker jag att man ska bjuda på sig själv då och då. Så därför kommer ni få lite av varje i fortsättningen. Lite seriöst och lite oseriöst (såklart). Ska upp till stan om ungefär två timmar och köpa en present till Felicia - som jag skulle gjort förra veckan... Kommer även ta dagens outfitish då. OCH imorgon eller på lördag ska jag svara på alla frågor jag har fått sen bloggen öppnades. Spännande som tusan.
Vi säs snarre!

Dive

Min obäddade säng - mycket mysigare än bäddad!
Men hej mates! Vill bara skriva ett litet tack till alla er där ut. Blir så sjukt glad när jag får kommentarer om hur ni inspireras av mig. Så tummen upp för det! Idag strålar solen vilket är skithärligt. Mindre härligt är att jag börjar jobba 17.00 men måste infinna mig på jobbet 15.30 - jisses. Sa jag att jag slutar 02.00? Nä, det gjorde jag inte, men japp, jag slutar 02.00. Kan ju tillägga att jag inte är nattuggla direkt. Så vi får väl se hur det ska gå!
Imorgon får ni dagens outfit och likaså på fredag. Oj, vad jag skämmer bort er! Det är ni värda.
Simma lugnt.

Hallå i stugan

Det var barn i buren..
Ett tips till alla rastlösa där ute, gör utflykter. Jag som person älskar att dra ut på äventyr och se olika platser. Roligt nog har jag vänner som delar detta "intresse". Fortsätter ni hänga med här på bloggen kommer ni garanterat få ta del av fler impulsiva resor som jag och mina vänner tänker genomföra!
Svejs

En liten hemlighet

Jag har en liten hemlighet. Ser inte ut som på de övriga bilderna, detta är mitt riktiga jag innan extrem photoshop! Okej skämt och sido men är inte denna bilden fruktansvärt ful? Tack för roliga funktioner som finns på laptops! Överväger att ha denna som Header, men då kanske jag skrämmer iväg er läsare! hoho
Tänkte slänga upp lite naturbilder från bokskogen när jag och mitt crew var där och hade det trevligt. Mer om det senare. Nu ska jag äta chips, mumma!
Later

Sommar vs Höst

Skor - din sko, byxor - Acne, linne - NewYorker

Tänkte mest säga att kläderna för hösten är snart här. Kan ju säga så mycket som att det kommer bli awesome! Sommar och höst är helt klart de bästa årstiderna. Sommar på grund av vädret och hösten på grund av kläderna. Nu ska jag släpa mig hem till en vän och göra ingenting - najs! Imorgon kanske jag slänger upp ett märkligare inlägg än vanligt, vem vet?
Over

No clue

Jag är lite småsur nu. Anledning? För det första så är min facebook skitkonstig. På min mail ser jag att jag blivit taggad och fått kommentarer etc, men när jag loggar in på min profil så syns det inte. I stora drag funkar min facebook inte alls. Bloggen sammarbetar också lite halvtaskigt vid uppladdning av bilder vilket gör att jag inte kan uppdatera som planerat! Riktigt störigt. Idag har jag uträttat cirka 500 ärenden och är i detta nu helt slut. Satt även och svarade på lite kommentarer från er igår. Som sagt tycker jag det är viktigt att ni fårstår att jag uppskattar att ni tar er tid att läsa om min vardag. Bara för att jag är sur idag så får ni två läbbiga bilder på mig och en sexig röv, haha. Se och njut, flina gärna lite också mina vänner.

Ska ut och ta dagens outfit nu på momangen. Uppdaterar om par ett par timmar.
Aurevoir

Smygfakta

Fem saker ni inte visste om mig:

1.       Jag älskar berg-och-dal-banor.

2.       Jag hatar stekta grönsaker.

3.       Jag är sällan seriös, utan skämtar gärna till det.

4.       Glass är absolut det godaste i kategorin ”onyttigt”.

5.       Jag har haft en liten replik i en film.

Outfitbilder kommer imorgon för vi har gäster idag. Därför får ni istället lite fakta om mig och så får ni vänta till imorgon.

Tänkte fortsätta slänga upp lite info såhär till er regelbundet som en kul grej. Hoppas det uppskattas!
Hörs imorgon vänner

zoo

Här kommer lite bilder från gårdagen då zoo fick besök av bland annat mig. Bilderna är enligt mig själv inte världens bästa. Detta för att jag jag inte hade med min systemkamera utan min coolpix istället, något jag ångrar så fruktansvärt mycket. Trots detta ska ni ändå få se några bilder, för vad var annars meningen med att åka dit?
Här har ni!
Läbbig svans
En fågel hade rymt
Trötter
Observera: Benen på laman(?) i bakgrunden..
Här ångrar jag som satan i gatan att jag inte hade med den stora kameran!
'
''
Avslutar med det absolut häftigaste djuret jag vet. Tråkigt dock att jag bara fick en sån här skruttig bild på honom. Han och hans flock låg och sov hela dagen, så får väl vara nöjd.
Igår passade vi även på att gå på Ströget lite. Smet in om på NewYorker och hittade ett linne och en T-shirt. Tänkte ta lite bilder med ett av plaggen senare ikväll. Hoppas bara att det inte börjar regna!
So long

Nu går tåget

Nu drar vi till ZOO, så kommer inte skriva något på hela dagen utan det blir först framåt kvällen det eventuellt kommer ett inlägg!
Ha det gött vänner!

Update

Nu är det även möjligt att facebookgilla min blogg efter varje inlägg. Trodde inte det skulle vara möjligt redan, men anyway - skitkul! Glad kille, wie!

Svenska till danska

Hatt - H&M, sjal - Filippa K, T-shirt - Made in the shade, shorts - Acne, väska - H&M, skor - you know it (converse) brillor - These glory days

Gissa vad jag har gjort idag? Det ska jag tala om för er. Jag har varit på Forex och växlat lite pengar - danska pengar infact. Detta för att imorgon åker jag och fem vänner över sundet för att besöka klassiska ZOO, haha. Känns lite barnsligt, men ingen av oss har varit där sen i alla fall tio år tillbaka, så varför inte liksom tänkte vi. Ikväll ska jag se den första delen i den sista Harry Potterfilmen vilket jag pinsamt nog inte gjort ännu, så det ska bli spännande. Ni gör min dag!
See ya

RSS 2.0