Världens dag

Bilder på outfiten ovan kommer imorgon

Idag har jag tagit en liten fika på waynes och träffat några gamla klasskompisar - mycket trevligt. Mindre trevligt var att det framåt femtiden blev svinkallt! Så jag tänkte att det var dags att cykla hem och värma sig. Tror ni inte jag får punktering på vägen hem? Jo, såklart fick jag det.
Tänkte på en annan sak, glöm inte ge mig respons i kommentarfälten, i början var ni jättebra på det! Någon av alla er som tittar in här varje dag måste ha en pytteliten åsikt eller liknande. Hjälp mig att bli bättre på det jag gör. Det är ni som indirekt "lär" mig att blogga på ett effektivt och intressant sätt! Det är jag tacksam för - keep it up!
Ses imorgon, eller kanske ikväll, vem vet?
Simma lugnt.

Dawn

Igår tog vi en liten kvällsfika, tycker man borde göra det oftare! Helt klart. Tanken med denna lilla fika var att jag skulle ta lite bilder på min vänner när de satt tillsammans och såg ut att ha det trevligt. Det tokiga med den tanken var att mitt umgänge, inklusive mig själv är ganska så, för att uttrycka mig klart, dumma i huvudet! (Älskar det egentligen). Resultatet blev alltså att någon alltid omedvetet gjorde sig mindre vacker på bilderna. Så det projektet får vänta, men jag lovar att ni kommer få se mer av mitt liv snarast! Nu ska jag upp till stan och köpa en present till Felicia. Hörs om ett par timmar.
Fred ut

Vem är jag?

Hatt - gammal, Jacka och T-shirt - Weekday, brallor - zara, skor - converse, klocka - tissot, armbandet med ett kors är ursprungligen ett halsband
Så vem är jag då, många har undrat? Robin Nilsson heter jag, vet lite tråkigt efternamn, men vad gör det! Jag är 20 år gammal och har likt många andra hamnat i "modeträsket". Förutom att knäppa bilder på mina kläder och förhoppningsvis inspirera några av er tog jag studenten 2011 efter min tid på S:t Petri läroverk. Om kanske ett år eller två ser jag mig själv med näsan i boken igen. Denna gången vid Lunds universitet där juridik står på schemat. En knivigare fråga är inspirationskällor. Förutom att min mamma sedan barnsben har klätt mig i matchande kläder tror jag att klimatet i sig inspirerar mig. Även 70 - talet och 80 - talet mixat med "upper east side look" går hem. Sen säger jag, tänk inte för mycket när ni klär er. Resultatet brukar bli det sämre. Som avslutning lättar vi upp stämningen lite med att trycka på mina fobier. Det värsta jag vet är spindlar och björnar. Jag fattar inte varför man gör gulliga leksaksbjörnar till barn när björnar i verkligheten är jävligt ilskna och tar kanske en tugga eller två på männskor om dessa får chansen. Orimligt!

Kvällen igår och dagen idag - såklart

Igår hade vi en liten filmkväll med massa smaskigheter. Filmen vi såg var å andra sidan ingen höjdare kan jag berätta.
Idag har dagen åter igen spenderats på stranden. Min polare hade dock med sig familjens hund, vilken jag passade på att busa med. Han är så sjukt stor och fortfarande valp - bra vakthund alltså.
Om ett par timmar kommer dagens eller rättare sagt kvällens outfit upp, så titta in senare.
(Kan också berätta att jag i detta nu sitter här och skriver ett litet tack till alla er som kommenterat mina inlägg. Detta för att jag tycker det är så sjukt kul att få respons och för att ni ska veta att jag uppskattar att ni tar er tid att läsa här. Så det minsta jag kan göra är ett svara er, visa att jag vet att ni finns!)
Tjena!

Ett par dagar senare

Jag håller vad jag lovar. Nästan såhär såg jag ut på midsommar. Dock hade jag vita converse istället för blåa skor. Anledningen var helt enkelt att jag skulle infinna mig på landet och sova över. Converse kändes helt enkelt som ett mer bekvämt alternativ. Nu då? Filmkväll med vänner, ska dra om tio - kameran följer med mig! (Vänner, den andra bilden är inte mindre än den första, utan det är den vita karmen som lurar ögat.
Over

Släng dig i havet

Så satans kallt, mina ben darrar som fan på bilden. Förlamning var nog nära!
Har hängt på stranden med fyra vänner hela dagen lång. Sorgligt nog är det faktiskt allt jag har gjort idag vilket jag tycker det ska ändras på. Därför tänker jag nu slänga på mig mina midsommarkläder och knäppa några bilder. Kan avslöja att mina skor är, enligt mig själv, ett av mina bättre köp! Ska bli bättre på att ladda upp vardagliga bilder och imorgon kommer ett inlägg där ni kommer få lära känna mig en aning bättre.
Syns senare!

Så kan det gå

Skjorta - Ljung, shorts - NN.07, skor - Bianco, väska - Gant

Står en aning fjantigt med fötterna på en av bilderna tycker jag. Vad har annars stått på schemat idag då? Några ärenden i stan, sen blev det så jäkla varmt så vi drog till stranden. Nu sitter jag här, riktigt sunkig och ska vara hos en polare på middag om 50 minuter. Sannolikheten att jag hinner är nog supermegajätteliten!
Till något annan. Tack till alla er som kommenterat och tack till alla er som börjat läsa - fler än förväntat kan jag ju säga! Dock så är det lite problem med just kommentarerna för jag har ställt in inställningarna så att jag INTE ska behöva granska kommentarer innan de publiceras. Trots detta måste jag godkänna vissa, inte alla. Så ser ni inte er kommentar direkt, prova igen! En annan fråga, vad vill ni att jag skriver om mer än vad jag har på mig och mina dagar?
So long peaps!

Here we go mates!

För att ni som tittar in här idag lättare ska kunna greppa vem jag är och hur jag klär mig har jag tagit mig friheten att samla ihop alla outfits (tror jag) som visats so far! Här ovan finns alltså ett smakprov på vad ni kommer att få se här på min sida. Förhoppningsvis är ni här för att stanna och säg gärna vad ni tycker - bra som dåligt. Så blir detta megaskojsamt!
Tjabba!

Äventyr

Cardigan/tygstycke - H&M, T-shirt - nelly.com, jeans - cheap monday, skärp - gammalt, skor - converse (har med hjälp av fästenålar rullat upp armarna på T-shirten. Det blir awesome vill jag lova)

Idag var jag och några vänner nera på sibbarp eftersom det denna helg var marknad där. Hittade dock ingenting vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. Men får se det från den ljusa sidan - sparade en slant eller två!
(vet att mina ben ser makalöst korta ut på bilderna)
Peace

6 månader och 1 dag till Julafton

Väst - second hand, skjorta - casual attire (carlings), byxor - Gant, skor - converse, kloring - scorett

Min rubrik gav mig plötsligt ångest. Tiden går så jäkla fort på sommaren, vilket ogillas fett mycket! Jaha, vad gör jag då? Ni kan aldrig gissa. Tog nyss en klunk whisky för att dämpa mitt fruktansvärda halsont. Jag känner inte alls för att vara sjuk imorgon på Midsommar. Därav mitt desperata försök till att mörda bakterierna i min hals. Igår skrev jag att bloggen öppnas offentligt denna vecka och om allt går enligt planerna sker detta på söndag. Så stötta mig nu vänner!
Tjollahopp

Inte igår

Hatt - 100 år gammal, linne - H&M, shorts - These Glory Days, skor - Din sko, Klocka - Tissot, Tigerring - Tjalamalla, halsduk - Filippa K, Brillor - These Glory Days.

Tjabba!
Gillar egentligen inte den halsduken (sjalen) alls så den fick bara vara med på en bild. Den passade inte in riktigt om man säger så. Fast är det kanske det som är charmen, att man inte ska passa in hel och hållet? OKEJ! Nu babblar jag bara massa onödigt. Min blogg öppnas (troligen) för allmänheten denna vecka, så pass på! För här kommer jag. Imorgon ska jag på jobbintervju, håll tummarna. Med detta sagt sätter vi punkt för idag och mer bilder kommer imorgon.
Fred ut!

Bigger

Gul T-shirt - zara, vit T-shirt - H&M, Shorts - Tommy Hilfiger, loafers - zara, klocka - Tissot, brillor - marknad/loppis

Det har skett lite förändringar i bloggen nu, därför är mina bilder större i allmänhet. Om det inte funkar för er bytar jag tillbaka till de tidigare storlekarna. Så säg till! Nu ska jag äta kaka, hörs imorgon!
Bye

Hårda veckor

Hatt - H&M, Skjorta - Weekday, Skinnjacka - Backstage, Jeans - Acne, Skor - Acne, Klocka - Tissot, Ring - Weekday

Fyfasiken vilka två veckor jag har haft. I förra veckan (22) börjades tisdagen med utsparkspelekar med alla treor på Petri. Dagen efter var det bal på Hilton. Torsdagen följdes av att samhällsvetarna drog på en impulsiv klassresa till Hästveda och stannade där till lördagens middagssnår och på söndagen nalkades det grillfest.
Idag är det lördag (i vecka 23) och i tisdags tog jag studenten (!). Jag kan ju säga så mycket som att det är en obeskrivlig känsla och att försöka berätta för någon som inte gått igenom samma sak hur det känns på ett ungefär är utan tvekan omöjligt. Efter min lilla student har det bara stått vänners studentfirande på schemat, resultatet har blivit att jag känner mig lite halvsliten. Så ska snart pallra mig hem till min polare som nyss kommit hem från USA och slänga mig raklång i hans pool - mm naaajss!
Zäz

RSS 2.0