19:50

Tre saker jag vill göra någon gång i livet.
Resa till New York. Det är en av mina drömmar. Göra en undervattensplåtning. Mest för att alla säger att det är svårt. Måste bevisa att jag gör det med en klackspark!
Hoppa fallskärm!

perfektion

En av de vackraste jag sett. Vill gifta mig.

crawl

Hatt - American store, Brillor - Loppis, fluga - gammal, skjorta - Eton, tröja - weekday, jeans - Acne, skor - Acne, Halsband - MQ

Kör på lite Goth blandat med trollkarl blandat med typ präst(?). Jag gillar det men kan tänka mig en hel del som håller andan och vet inte riktigt vad de ska tycka. Kan nämnas att jag fick massor med blickar när jag såg ut såhär idag, både bra och dåliga, men jag kör mitt race helt enkelt. Nu ska jag läsa Harry Potter!
Morsning

När man lever livet

Igår hade Karolina och Oliver 18 - årsmiddag/fest. Lite av resultatet ser ni ovan. Det var jättetrevligt. Fint folk, god mat och mycket dricka. En väldigt lyckad kväll, fler sådanna tack! Imorgon kommer en outfit med min nya hatt. Om man får säga det själv en den kickass!
Over and out

Snyggt


Ingen tid

Har inte haft någon tid alls att blogga. Har inte det nu heller men gör det ändå. Jobbar och gör ärenden stup i kvarten. Ikväll ska jag och några polare se Maskinen klockan tio. Kommer bli najs. Köpte en sjukt fet hatt idag. Ni vet, jag och hattar... Den är 1800-talsinspirerad och kommer knäcka till hösten!

Läsa böcker

Har tröttnat som fan på att titta på TV. Så därför bestämde jag mig idag för att läsa alla Harry Potter-böckerna. Första till sista. Nackdelen med att göra detta är att man vill liksom hoppa över vissa kapitel eftersom man redan vet vad som kommer att hända etc. Dock har jag lovat mig själv att läsa var eviga rad. Inget fusk här inte! Nu ska jag återgå till min läsning, likt en gammal man i gungstol!
Ger de två första en vecka, sen får jag banne mig vara klar!

Igår och idag

Var ju och såg Movits igår. Dessa har för övrigt gjort en låt med Timbuktu, som inte ska till Malmöfestivalen i år. I alla fall stod vi i publiken och när denna låt börjar "spelas" så säger vi, alltså tänk om Timbuktu bara kommit hit som överraskning. Precis DÅ ser jag/vi en liten kille i hatt och japp, det var han. Jag blev gråtfärdig. Så jävla BRA!!! Sick, sjukt nöjd med kvällen.

Tisdagkväll (dålig bild)
Onsdag. Världens konstigaste teaterspel på Gustav...
...som ni ser

Dåligt

Hinner inte uppdatera mer än en gång idag. Måste dra snart, för jag ska se Movits klockan sju. Jag och några vänner tänkte äta och sånt innan. Så imorgon kommer jag ta två olika outfits, ni kanske får båda, vem vet. Btw, har ju ny header. Gillar den mycket mer än den gamla, så tummen upp för det. Måste dra nu!
TJA!
Nya headern (för er som är blinda)

Det här med Malmöfestivalen

Jaaaa, nu är Malmöfestivals-veckan igång. I ärlighetens namn är jag inte fan, men man måste ändå besöka staden minst en gång under denna vecka. Det är liksom bara ett måste. Tror att mitt besök blir ikväll faktiskt, dock inte spikat. Frågan är om man ska käka eller ej. Shit långt inlägg om ingenting. I vilket fall äter jag inte langos, det är så sjukt äckligt. Friterat bröd med typ alla sortets mat, fisk från havet, fläsk från grisen, ost från kon, bröd från åkern och lök från rotfrukter. Eller varför inte lite grädde och sylt? BRA där!
Outfit kommer imorgon.
Simma lugnt
spyr

I gränden

Scarf - gammal, T-shirt - Weekday, väst - Zara, shorts - H&M, skor - converse, ring - Tjallamalla, brillor - Carrera
Nu ska jag äta massa donuts, såååå smaksigt! Ikväll kanske jag träffar några vänner, vi får se.
Hoj

Soligt

Japp, det är soligt ute, kanske blir att dra till stranden, vilken man inte varit på allt för mycket denna sommaren. Ikväll kommer dagens outfit och lite sånt!
Over
är söt

Smygehuk

Sådärja, kan ju börja med att be om ursäkt. Det har inte direkt varit överflöd av inlägg här på någon dag. Anledning? Jag har varit nere i smygehuk med två vänner och tagit det lilla lugna. OCH jag glömde kameran så mobilen fick vara räddaren i nöden. Imorgon kommer bilder med systemkameran!
Tjabba

Kör på gröna igen

Väst - second hand, T-shirt - Zara, shorts - NN.07, skor - H&M, brillor - These Glory Days, smycken - marknad, Weekday

Håller på meden ny header nu, kommer nog att bli bra.
Harre!

Om tre timmar

Om tre timmar ska jag ut och ta lite bilder på mig själv, fan vad ytligt det låter? Ta bilder på sig själv. Innan dess ska jag äta frulle, ocj köra och tanka, haha.
Kan berätta en liten historia. Här om dagen när jag och en vän satt på ett fik kommer det fram en kille i kanske 25-årsåldern till tjejen jag umgås med och säger: " hej, jag såg dig från fönstert och tycker bara att du är så väldigt söt, kan inte jag få bjuda på en kaffa någon gång?", Lotta som hon heter svarade då bara: "fan vad random detta är". DÅ fick jag rycka in och säga, att såklart hon är sugen på kaffe. Kanske lite taskigt eftersom hon inte alls var sugen på att ta en kaffe med honom. Resten är historia!
Outfit sen alltså!
svejs

Det finns en person

Det finns en person, en tjej som är en av de mest eftertraktade modellerna just nu. Hon kallar sig Lea T och jobbar för Vogue, kysser Kate Moss på omslaget för Love och är på omslaget för Givenchy. Denna person har blivit världsberömd för sitt utseende. Kruxet är att hon är en man!!
Sjukt
Hej

Vaken

Vaknade nyss, så sent!? Idag ska jag bara ta lite bilder på dagen. Sen på kvällen ska jag till friday´s för att ha en trevlig stund med de lite folk där. Kommer bli najs!
Vill ha detta som fasiken! Om jag bara kunnat punga upp typ 500 spänn omedelbart så...

Bör köpas

If a had a dollar or two.

Trasig cykel

Halsduk/tygstycke - Zara, T-shirt - Acne, Jacka - second hand, jeans - Zara, skor - Nilsons, ring - Tjalamalla(hur det nu stavas)
Jeansen har jag slitit sönder själv. Går skitbra att göra med ett rivjärn! Det har alla hemma. Nu skiner solen, najs. Drar mig iväg nu så hörs vi imorgon!
Over




har så kul(t) på resturangen

Sitter och väntar på maten - har tråkigt - är hungrig - för mycket fritid - resultatet ovan.

Helt ok bilder

Nu drar jag till stan och slösar lite pengar. Förtjänar det efter en tråkig helg. Senare kommer dagens outfit igen. Ses då mates.
Hoj

på mina fötter

Tröja - Weekday, shorts - Acne, skor - H&M, brillor - These Glory Days, klocka - Tissot

Har en megafinne på kinden, tror till och med den syns på någon bild, haha. Idag så ska jag ta ett extrapass på Friday´s, igen....Vad skulle de ta sig till utan mig? Annars har denna helgen varit pisstråkig! Ser verkligen fram emot nästa! Denna vecka som kommer nu ska jag även blogga ihjäl mig, lovar!
Svejs!

Morgon

Hej, nu jävlar är det dags. Vaknade nyss och ska dirr ut och knäppa bilder. See you soon!

Det blir tyst idag

Tjena! Ja, idag kommer ni tyvärr inte höra mycket från mig. Kommer vara borta enda till 03.00 inatt. Har lite att stå i. Känner mig som världens sämsta bloggnisse. Kanske är det också, vem vet. Hur som haver, igår fick jag en enorm känsla av att lämna Sverige, ville bara komma bort en liten tid. Fast nu är verkligheten som så att man inte kan få vad man vill. Imorgon kommer en riktigt grym outfit (enligt mig själv). Måste ju kompensera att jag inte lagt upp bilder på ett bra tag! Så vi hörs imorgon.
Peace
Sommar blandat med höst

Att sitta hemma

Jag ska upp jättetidigt imorgon så hade inte tänkt gå någonstans idag. Sitter istället och kollar lite höstgrejer som jag hoppas kunna köpa snarast. Jag gillar helt klar sommaren mest av årstiderna men när det kommer till kläder vinner hösten med hästlängder. Alltid snyggast kollektioner då. Utan tvekan.
Till något helt annat. Satt och kollade på före-efter bilder på Amy Winehouse innan och det är helt seriöst sjukt vad droger ställer till med. Låter som en gammal farbror nu men jag har ju så rätt så, som vanligt, haha.
sick

Jag kunde inte hålla mig

Skulle jag skulle jag inte? Funderat drygt en dag nu, men som ni ser så gjorde jag det. Köpte en riktigt grön känga till hösten och jag ångrar inget. Vågade inte köpa riktigt skinn fall i fall att jag skulle ångra mig så det blev H&M som gällde. Skorna kommer alltså därifrån och landade på 399 spänn vilket inte var fy skam. Helnöjd kille!
Hejj

Bara regn

Det regnar ju HELA tiden. Kan inte fota då eftersom resultatet blir mycket sämre. Så får vänta en dag till. Håller verkligen tummarna för bättre väder imorgon och framöver! Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker, säkerligen något. Nu ska jag vila!
Simma lugnt.
GILLA!

Igår

Som ni vet var jag ute med lite folk från Friday´s igår. Vi hade så sjukt kul, alltså riktigt kul enligt mig själv. Först var vi på La Roche, sedan vidare till Friday´s för att hämta upp några och ta en och annan drink innan vi gav oss iväg till båten. Var först lite skeptisk till att dra ut men det var helt klart värt det. Idag drar jag till stan för att ta en kaffe. Skriver sen och slänger upp bilder!
ópa

close up

Plåtning

jag råkade ljuga

Nä, ingen outfit idag inte. Blev lite stressad nyss, hoho. Ikväll ska jag i alla fall till Friday´s och vi ska ta avsked av en tjej som flyttar till USA. Låter lite mesigt nu när jag skriver det, men det ska bli väldigt trevligt. Innan dess har jag lite att stå i. Till något helt annat. Blev precis jättesugen på att dra till Köpenhamn. Ska nog se till att göra det en dag.
Men det är ett annat kapitel!
Tjarrå!

Gammal bild - ny fakta

Jag röker aldrig, snusar aldrig och dricker väldigt sällan

-

Jag har aldrig varit kär. Ganska dåligt, haha.

-

Korv-stroganoff är verkligen ingen hit enligt mig.

-

Jag älskar Big Bang Theory och How I met your mother!

-

Jag har i princip haft alla frisyrer ni kan tänka er. Potta, långt, inget alls, rött etc..

Blev lite suddigt


Så sant som det är sagt

Haha, känner mig nästan lite muppig här hemma nu. Har faktiskt kollat på film hela dagen bortsett från att jag sprang en runda. Nu sitter jag och äter natchos med massor med ost. Smakar smaskens. Ville bara säga det.
heeeeejddååååååå

Egentid

Sitter hemma och skriver lite på datorn. Ska fortsätta jobbsökandet imorgon. Idag ska jag bara vara hemma och kolla på två filmer som jag köpte idag. Ganska skönt att ha lite egentid. På tal om film, jag vill verkligen se den nya apornas planet som har premiär den 17 augusti. Tycker den verkar sjukt bra! Det är ett måste, ska bara försöka få med mig någon polare som också vill se den. Imorgon ska jag ut och äta så då får ni dagens och lite annat smått och gott.
Hej!
Sorgligt att jag aldrig sett dessa filmer förr..

Bygge

Tjabba, läget vänner? Med mig är det bra. Har varit hos en jobbcoach idag faktiskt. Tänkter inte ge upp ett jobb som har med butisk etc att göra. Så bara att kämpa på. Till sist måste det gå vägen.
Idag har jag bara sprungit på stan med Felicia. Hon ska till fashionweek imorgon så hon var helt köpgalen gällande nya kläder. Vilket jag förstår, hade känt likadant om jag skulle till fashionweek. Måttligt avundsjuk!
Hörs imorgon!
Peace

Wild

Snyggt från Tiger. Vill äta hattarna. Nu drar jag till stan.
Hoppla!

Runda

Brillor - Marknad, väst - zara, T-shirt - zara, jeans - Acne, skor - Acne


Lite hugo lite boss

Bilder från Hugo Boss höst och vinter-kollektion. Personligen gillar jag den starkt, så tummen upp för den. Dock känns det lite vemodigt att sitta och titta på vinterkläder när sommaren knappt synts till under hela juni, juli och augusti. Lite trist.
Fred ut people

Någon rad

Nej, det blir ingen outfit idag eftersom jag ska på impulsfest nu. Ni får min klädsel imorgon istället. Vi ses snyggingar.

I love my bird

mmmmm, smaskig död fågel. Vill äta den, yummi! Okej, nä, men jag vill faktiskt inte äta den. Vad jag vill äta är frukost vilket jag ska göra innan jag drar till jobbet. Idag är det sol så förhoppningsvis är det lite att göra - yes! Ska verkligen försöka hitta någon som kan ta lite bilder på mig idag. Ingen har tid med mig, ge mig uppmärksamhet!! haha. Skämt och sido, outfit kommer som lovat nu i helgen. Sen nästa vecka ska jag blogga som en galning. Jag svär. Inte okej att skriva jag svär, mesigt. I alla fall hörs vi idag efter 18.00. Tills dess, have fun!
Done

Blir galen

Alltså jag blir helt galen. Har suttit och försökt hitta svar på en enda fråga hur länge som helst nu: HUR FÅR MAN NÄSTA SIDA I SLUTET PÅ SIN BLOGG!? Det går inte, helt omöjligt. Tänker byta domän om inte det går att fixa. Skitjobbigt att sitta och leta efter inlägg i varje måndad - idioti! OH så sur jag blir.
Hur som helst, kom hem från jobbet för en stund sedan och ska snart träffa lite vänner tror jag. Då får kameran följa med för min update har ju sugit på senare tid. Förlåt vänner! Tänkte ta dagens imorgon eller på söndag. Tills dess från ni lite flummiga inlägg, cool?
Här får ni lite höst!
Alexander McQueen
ASOS Collection
Matinique
Winny Christy
Remi Rebillard (mest för att bilden är sinnes cool)

hejhejhallå

Hejhejhallå. Ville bara skriva att jag ber om ursäkt för dålig update, men det blir bättre, loooovar. Ikväll ska jag hem till en vän och (troligen) spela(?) Twister. Det ska bli redigt roligt. Blir väl att man äter lite gott också bara för att. Imorgon ska jag jobba 11-18 och klämma in en liten intervju 13.30 på min lunch. Älskar att ha många bollar i luften och ett fartfyllt liv.
säs

När det gått för långt

Så fruktansvärt. Gränsen är hårfin mellen snyggt och för mycket!

lite höst

Stiligt detta. Frisyrer och skägg etc är dock inget att rekomendera. Men det är väl bara för att antar jag. Inte heller halsduken längst till väntser på den andra bilden faller mig i smaken! Men men, riktigt shysta höstplagg i det stora hela.
Hoj

kontrast

Keps - Big Apple, Linne - New Yorker, shorts - NN.07, skor - converse, glasögon - carrera, smycken - H&M, Weekday, guldfynd och marknad, klocka - tissot
-
Gick på stan här om dagen och så började det pissregna. Fick då idén att gå in och köpa mig en ny keps. Har sådär inställning till kepsar, föredrar hattar, men har haft denna typ av keps sen jag gick i sexan. Så kände att det var ett "säkert" kort om jag nu skulle köpa en. Långt utvik om en huvudbonad!
Idag har jag legat på stranden och ikväll drar jag hem till en vän för att chilla i solen. Ta nu vara på värmen vänner! Satt och tänkte på vintern idag och blev riktigt deppig, fy bubblan! Ut och njut säger jag bara, fast inte för mycket, det är farligt. hihi. Nu drar jag!
Svejs

Ett svar

Fick en fråga om vart jag köpt jackan nedan. Den är från NN.07 och är köpt på Spirit Stores. Prislappen ligger på 2700 kronor men det var rea så fick den för halva. Casthing i kassan!
Over

Bovall del 2

hahaha, en något platt keps
snabba brillor
nice ass in the back
coolingarna drog hem. Ungefär såhär coola var vi hela helgen!

inget coolare

Gubbar med stil rockar så jävla fett

Bovall del 1

Haha, nöööjd!
Krabbjakt
Ett dyk blev...
...något annat.
blev iputtad
kom upp som en prins! muahha
Sen drog vi till smögen, resten av bilderna får ni imorgon!!
-
En liten del från vår Bovallresa. Har mest bilder som är tagna på dagen därför att ha med sig en kamera på uteställen är ingen god idé. En annan sak som inte är en god idé är/var att glömma sina badbyxor hemma innan vi drog på vårt äventyr. Som tur var kunde jag låna Filippas pappas brallor - shyrre!
Nu på dagen ska jag bara iväg och skriva på lite papper sen är jag redo för att ta mig an Malmö igen, vilket känns tråkigt. Malmö är nog ingen stad för mig alltså!
Simma lugnt people!

RSS 2.0