höst i staden

"Kasta löv dags"
som vi kastade
Vila från lövkastningen
(söt) - Mössa - H&M, Skjorta - Eton - Fluga - MQ, Jeansväst - second hand, jeans - Acne, Skor - Dr Martens, kors - MQ, klocka - Thomas Sabo, väska - Tiger, skinnjacka - Weekday, vantar - hemmasnickrade
-
Idag var jag och Lisa på stan. Möttes klockan tolv. Traskade runt i lite affärer innan vi åt lunch på Mando. Efter magarna var fyllda gick vi ut i höststaden igen. Besökte några butiker till innan vi satte oss på en bänk och sjöng. Sant, vi sjöng faktiskt. Med autotunes - det blev sådär bra!
Först klockan kvart över fyra drog vi oss hem. Tiden flög förbi. Nog för att vi hade så kul med våra kameror. Ni ser ju resultatet ovan. Kan säga att den näst sista bilden är tagen med självutlösaren och det tog ju sin lilla tid innan vi hittade en bra vinkel. Antingen så syntes bara våra ansikten eller våra ben. Typ såhär:
Nu ska jag kolla tv och lyssna på musik - najs kombo. På tal om musik, ofta Rihanna ställde in sin konsert idag. Tycker faktiskt lite synd om fansen!
Fred ut!

vackrast i världen


driv

Jag är på dåligt humör idag faktiskt. Inte ens min snygga fluga i stickat ovan får mig att skratta en skvätt. Så kan man inte ens säga, skratta en skvätt. En bra sak som hände idag var att jag lyckades snacka bort en bot på 800 kronor på bussen. Hade en fake-biljett i mobilen vilken jag fick redovisa, jada jada jada, ni fattar. Klarade mig till slut, fjäskig som jag är!
hejdå

PÅ tiden

Sitter här med mina älsklingar på fötterna. Är lagom nöjd!

När hösten slår till

Om ett år står jag inte på svensk mark längre. Så jävla skönt.

i ett fönster

skor - H&M, byxor - Zara, T-shirt - Weekday, klocka - Thomas Sabo

Vill inte spendera min söndag i Sverige. Vill bort och börja om på nytt. På ruta ett. Nya möjligheter och nya kontakter.
hej

på inköpslistan

Jacka med fransar. Troligen kommer detta inte köpas men man kan ju önska.
ett par armystövlar tack
vet inte varför jag dör för dessa brallorna. Skorna har jag redan så kan väl vara därför.

om jag inte varit feg

Tatueringar är så makalöst snyggt.
Klockrent
Utan tvekan den vackraste kvinnan på jorden.

en demon står i solen

Hatt - American store, cardigan - weekday, T - shirt - weekday, byxor - My pants, skor - Din sko, ringar från vänster - H&M, H&M, JC, Thomas Sabo, Weekday, JC

Som sagt ljuset var helgrymt igår så det blev lite bilder, mer än vanligt. Som ni ser bytar jag stil i ett andetag. Jämför man mina två senaste outfits är de rätt olika. Men är det något jag hatar är det denna steriotypiska stilen man måste ha hela tiden om man väl börjat med den. Släng den teorin i väggen. Gör som ni vill mates, det blir bättre då. Folk bara avundas er. En elak kommentar kommer oftast från en olycklig jävel där ute!
Over

idag

Idag har det varit sjukt bra ljus ute. Därför har jag varit ute och knäppt lite bilder vilket var riktigt skönt. Dessa får ni imorgon!

kör på den klassiska blåa

Tröja - Filippa K, skjorta - Eton, jeans - Tiger, skor - Björn Borg, handskar - gamla, klocka - Tissot
Solen skiner och jag vill ut och lufta mig, så det ska jag göra. Först ska jag äta nybakade bullar som mamma har slängt ihop i köket. Skriver sen! Ni är grymma!
Fred

fika och demostration

Kaoset bröt ut
Helst seriöst kändes det som vi levde i en diktatur som var i krig idag när man gick på stan. Poliser exakt överallt. Det var helt kaotiskt. Sämst av alla var ni aktivister eller motdemostraner där ute. Fy fan för ert uppförande. Inte alls okej trots att det var "mot" sverogedemokraterna. Det känns som ni bara vill bråka. Jag menar en kille slog Felicia med hennes egen kamera i ansiktet. Helt oförberett och utan anledning. Normalt? Jag blir så grymt sur.
Väx upp Sverige.

Nästa lön

Två saker jag redan lagt undan i princip! Gillar fett mycket!
Idag har jag bara stått i butiken och rullat tummarna. Felicia kom in två gånger och visade sina plagg hon hade köpt. Var en perfekt dag att gå på stan idag faktiskt, synd jag inte gjorde det då...
Nu ska jag kolla Big Bang Theory.
Tjarrå!

behöver inte säga ett ljud


kör en hissdiss

Hiss

Vakna med The Voice tittar jag på i princip varje morgon. Så jäkla härligt gäng. Jaaa, bra helt enkelt.
Diss

Gunilla Persson. För det första är svenska hollywoodfruar enligt mig ett riktigt skitprogram men denna kvinna tar ju priset. Finns gränser!

Lite minnesvärda pics

vinter (hatar egentligen snö)
Tiden på Petri
Prova fula mössor
Gå utan skor
Gå på alla studenter
Inte behöva bry sig om tiden

laid back

Kvällen igår var helt sjuk. Hade väldigt roligt bortsett från att jag vrickade min fot. Så idag kan jag inte stå eller gå. Känner mig som en kryppling! Idag ska jag äta riktigt god middag som mamma har lagat och sedan bara ligga framför TV:n med glass. My Sunday i stora drag.
Over

this is what I am made of

My outfit is complete. Sexy yaaaaa, lederhosen yaaa

mössan på

mössa - zara, halsduk - zara, jeansjacka - H&M, skjorta - Ljung, chinos - NN.07, skor - converse, brillor - Carrera, klocka - Tissot
-
Idag är det maskeraddags och jag är fett pepp! Ska hem till en polare och käka lite innan vi drar iväg ut i natten. Kommer bli grymt. Har dock lite ont i huvudet men det försvinner nog mot kvällskvisten. Självfallet kommer min utklädnad att visas upp ikväll är på blöggen.
Ni är grymma!
Hej

kaos

Dödligt utseende, dödlig stil.

needneed

Vill ha denna väskan från Tiger om jag inte minns fel och skorna från Jeffrey Campbell.

natt i hamnen

My är katt
frågar mig faktiskt - varför?
Ska hoppa från tornet på piren
-
Några bilder från igårkväll när hamnen besöktes.
Som jag skrev igår skulle jag träffa en vän efter jobbet idag, vilket jag gjorde. Jag och Johan som han heter gick med raska steg från affär till affär, dels för att leta utklädnader men dels för att hitta två presenter, vi hittade en. Efter det drog vi till svågertorp för att köpa tyg till Johans kilt. Han ska nämligen vara skotte och jag irishman på lördag. Tog även en svängom på Ikea och handlade lite grejs. Dock hade jag kameran med mig men det var fan omöjligt att fota när skyn hade öppnat sig och sedan stod öppen dagen lång. Ni får tänka er min dag mentalt istället.
Over and out

gå ut gå hem

Kommer vara borta länge, länge, länge idag för jag ska till stan med en polare efter jobbet och hjälpa honom hitta en utklädnad till på lördag. Jag har redan hittat min och fasiken vad ful jag kommer vara. Såklart kommer bilder när jag är ombytt och klar. Ett litet tips är "irishman". Men kan lova er, ingen vacker syn! Skriver när jag kommer hem och lägger in bilder både från igårkväll och från idag!
ses då!
Hade denna kavajen/jackan funnits till killar hade den hängt i min garderob på två röda.

det du inte visste

Ett inlägg som egentligen inte har så mycket med mode att göra men kan vara värt att skriva ändå!
Första bilden: Världens kortaste man (74,6 cm) håller i världens längsta mans sko. Skon är 55 cm. SÅ sjukt komiskt! Han kan fan sova i den, ha som badkar kanske?
Andra bilden: Världen största hund vi namn George mäter 1,09 m i mankhöjd.
Tredje bilden: Världens dyraste tårta gick loss på 873 miljoner kronor i Tokyo. Löjligt..

daily

Är lite småsur NU. I morse hade jag damp. Skulle börja jobba 10 men fick ett samtal 8.10 att jag skulle ha öppnat på jobbet (06.45). Jag visste inte om detta/har inte lärt mig uppläggningen av schemat på internet än, därav min irritation. När jag slutat för dagen gick jag därför och handlade lite prylar till mig själv, ohohoh. En mössa som visas nedan och en stor härlig tröja som jag inte orkade fota idag men som jag kommer ha på mig imorgon om det är lite kallare.  Ses sen!
Hoppla
Kommer passa bra på mitt ståtliga (?) huvud.

Inget jag direkt behöver

Hittade en jacka idag på Buberrys hemsida. Handlar aldrig där just eftersom jag har inget behov av att göra det. Exakt denna jackan nedan finns i ett annat märke (vet inte vilket) men för typ 700 spänn. Stöööööört.
Går loss på runt 11500 kronor. En likadan fast annat märke finns/fanns för 700 kronor. Kan alltså köpa 16 stycken av den andra modellen till priset av en ynka jacka från ett annat märke. Sick. Dock, har man massor med pengar, klart man ska frossa!

solen tittar in

Tröja - Acne, jeans - Zara, skor - Acne

Tog lite bilder med självutlösaren. Vilket jävla jobb, mycket mycket mycket lättare när någon annan gör det. Det säger kanske sig själv. Tänkte lägga upp lite fakta om mig senare, så titta in då!
Synes

grymma pics

dödligt snyggt
Hello mates! Sitter här och kollar på resor, tycker det börjar bli dags att dra ut på äventyr. Jag är verkligen en människa som har svårt att sitta still. Vill väldigt gärna se världen och olika kulturer. Synd det inte regnar pengar bara. Fatta så mycket man missar där ute när man lever i trygga lilla Sverige. Man hamnar i sin egna lilla bubbla. Shit vad jag ogillar det. Ifrågasätter starkt uttrycket borta bra men hemma bäst.
Tjena!

samlade outfits - del 2 av 3

Japp, här kommer andra delen av mitt yttre. Fan vad ytligt det lät men ni fattar poängen. Annars sitter jag här och äter macka och dricker juice. Vill dricka läsk men det är lite tidigt kanske. Snart drar jag till jobbet så kommer hem först vid sju idag. Innan dess ska jag på möte med min bank. Typiskt ett sånt möte ni vet som faktiskt är viktigt men som man inte kan vara aktiv under, det går bara inte. Istället sitter man och nickar och instämmer med ett lamt "ja", "jo", "precis" och sen när man går där ifrån vet man absolut inte vad man har gjort. Kunde lika bra skickat en apa till mötet, ungefär samma effekt. Känns som jag kommer ifrån ämnet lite nu så därför slutar jag skriva. Vi hörs sen vänner!
Simma lugnt.

vid vattnet


skjorta - Gant, shorts - NN.07, skor - Lanvin, väska - Tiger, klocka - Tissot
-
Dagens för idag (logiskt). Det är den andra oktober och vädret rockar, så najs så jag vet inte vad. Vad som sker ikväll är ännu oklart men för tillfället så har vi gäster här hemma. Måste springa nu, vi syns.
Fred ut

det motsatta könet älskar kameran

Igår var jag hemma hos Felicia med några och som jag lovade hängde kameran med. Dock var inställningarna konstiga vilket resulterade i att alla såg sjukt svettiga ut på bilderna. Hur som haver finns det några som ska läggas upp, framförallt Felicias och Lisas olika tolkningar av människor och upplevelser. Se och lär:
sekt
smygisfoto
såhär ser de ut en heeeeeelt vanlig dag.
"sålt smöret och tappat pengarna" - tolkning
"någon tränger sig i kön" - tolkning
"någon har varit taskig" - tolkning
"dagisfröken" - tolkning
"FN - konsult" - tolkning. (denna är jag lite skeptisk till hur bra de lyckades...)
"hög på ecstasy" - tolkning
godnatt

100 år sedan

Lite balla flickor.
-
Har inte skrivit på väldigt länge, men har haft så sjukt mycket att göra. Dock har jag inga planer imorgon och ska därför bo här på bloggen, jag lovar. Så vad sker ikväll? Kanske blir lite mys, ingen utgång i alla fall, har absolut ingen ork till det. Oavsett vart jag beger mig i afton följer min älsklingskamera med.
Tjarrå

RSS 2.0