bara snyggt

Vet att jag suger på att uppdatera för tillfället. Men är inne i en liten livsvacka nu. Inget verkar falla mig i smaken. Har nog snöat in för mycket på mina framtidsplaner tror jag. Det släpper!
Svejs

i en väns lägenhet

Madde (på bilderna ovan) har nyss fått en lägenhet. vilken är riktigt nice! Det är vårt ny hängställe och lär vara så en tid framöver. Nu ska jag äta godis!
Tjillevippen

Jag hatar

Jag hatar gamla kärringar och gubbar som har 300 reflexer och hjälm, knäskydd etc etc på sig när de är ute och cyklar. Att man syns är det inget fel med, men dessa "plikttrogna" män och kvinnor tycks tro att bara för att de är så himla laglydiga spelar det mindre roll hur de cyklar, och de behöver ju absolut inte ta hänsyn till någon som inte är lika duktiga som de själva. Nejnej, den personen utan hjälm o.s.v fjäskar ju inte för samhället. Ett konrekt exempel. En gubbe cyklade framför mig idag. Han höll på att köra in i människor (utan reflexer) säkert 3-4 gånger. Dock är det ju OK för han hade ju reflex. Han "glömde" stanna vid ett rödljus, helt OK, han hade ju reflex. OCH han fällde en spydig kommentar till mig när jag cyklade förbi angående att min baklampa inte lös. Det var ju naturligvis helt OK, han hade ju reflex...
slampa

.


if it isn´t broke, break it.

På stan med My idag. Vi hade en mysig eftermiddag och besökte nog varje affär i stan. Jag hittade inget, My hittade massor. Får väl se det som en investering. Slänger upp kläderna ovan imorgon ska ni se.
Till dess - simma lugnt.

genom åren

Några av mina telefoner som jag samlat på mig under åren. Det här är riktigt onödig fakta men tänkte skriva vad som hände med de små liven och varför de bytades (bytte om vissa vill använde det ordvalet) ut!
Från vänster:
1. Skärmen spräcktes på ett hockeyläger - för dyrt att laga.
2. Laddaren bröts av i telefonen. Tråkigt.
3. Ful.
4. Ringde upp sig själv var tredje dag. Jobbigt.
5. Inget större fel. Tröttnade.
6. Min nya sexibitch.

vin, ostbricka och en öl på det

Drog hem till Tea igår med Andy för att äta och dricka lite gott, vilket vi gjorde. Efter matkoma började vi spela in fula filmer, ta skrattretande foto och kolla på klipp efter klipp på diverse hemsidor. En perfekt söndag helt enkelt!
Idag har jag bara ätit frulle på stan - det var najs.
Over

09.00

Om femtio minuter drar jag till köpenhamn! Kommer inte ha med min stora kamera p.g.a. att jag inte vet om vi ska ut där eller inte. Palla konka på den då, nejtack. Men min mobil följer med! Så kan uppdatera på plats nu!
Hörs

idol

Jaaa, eftersom jag hamnat i idolträsket nu tack vare vänner och att jag inte har något speciellt att skriva om fick jag en idé. Jag utvärderar idoldeltagarna. Fuck vad töntigt men gör det ändå.
-
Linni - Hon har åkt ut nu och prisa gudarna för det. För hon sög balle (inte bokstavligt talat då, hehehe). Att lyssna på en skiva med henne hade fått mina öron att trilla av. Sorry!
-
Moa - Jävligt duktig på det hon gör, men verkar bara kunna sunga en ton och slänger på lite falsett då och då. Tilltalar inte mig.
-
Robin - Grym. Hade jag kunnat sjunga hade jag nog velat kunna sjunga som honom.
-
Molly -  Har en jädra pipa. Men den musiken hon "bör" sjunga är absolut inget jag lyssnar på.
-
André - Sjunger med hela ansiktet och hans prestationer är medel. Kalkon.
-
Amanda F - Nog en av de bästa i idols historia.
-
Olle - snaaaaaaaark. Sämst av alla som är kvar.
-
Amanda P - Min framtida fru ska se ut som Amanda. Hon är en riktig liten läckerbit. Snygg stil har hon också (i TV-rutan då). Hon får gärna sjunga vaggvisor för mig.

RSS 2.0